Gasoilagirona

C/de Mata, 146, 17820 Banyoles
972 57 12 12
novembre 16, 2022 By ef5fwzvb

Kiosk d’ampli horari al Pla de l’Estany

Descobreix els serveis addicionals de la nostra benzinera 24h!

A la nostra benzinera, ens esforcem per oferir més que simplement combustible per al teu vehicle. Oferim serveis addicionals que poden fer que la vostra visita a la nostra estació sigui més agradable i convenient. Des d’un kiosk d’ampli horari al Pla de l’Estany, venda de gel a la nostra botiga i pa fresc diari, tenim tot allò que necessites per fer la teva vida més fàcil!

Servei 24h per a particulars

En primer lloc, volem destacar el nostre servei 24 hores per a particulars. Sabem que de vegades pot ser difícil trobar una benzinera oberta quan més ho necessites, i per això oferim el nostre servei les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana. Ja sigui que necessitis proveir en un viatge nocturn o simplement no tinguis temps durant el dia, som aquí per ajudar-te!

 

Kiosk d’ampli horari al Pla de l’Estany

A més del nostre servei de benzina 24 hores, també oferim un quiosc d’ampli horari al Pla de l’Estany. Aquí trobaràs tot el que necessites pel teu viatge o simplement pel teu dia a dia. Des de begudes i aperitius fins a productes d’higiene personal i articles per a la llar, en tenim de tot! I amb el nostre horari estès, sempre trobaràs allò que necessites, quan ho necessites.

Venda de gel a la nostra botiga

Un altre servei que oferim a la nostra benzinera és la venda de gel a la nostra botiga. Ja sigui que necessitis refredar les teves begudes per a un pícnic al parc o per mantenir frescos els teus mariscs, tenim la quantitat de gel que necessites! I el millor de tot, és que no necessites desviar-te del teu camí per comprar-lo.

Venda de pa diari

Per últim, però no menys important, oferim pa fresc diari. A la nostra botiga, trobaràs una àmplia varietat de pans frescos que s’enfornen diàriament. Des de pa blanc i de blat fins a pans especials i sense gluten, tenim alguna cosa per a tothom! I si necessites alguna cosa per untar al teu pa, també oferim mantega, melmelada i altres condiments.

En resum, a la nostra benzinera no només t’oferim combustible de qualitat, sinó també serveis addicionals que poden fer que la teva vida sigui més fàcil i còmoda. Des del nostre servei 24 hores per a particulars, quiosc d’ampli horari al Pla de l’Estany, venda de gel a la nostra botiga i pa fresc diari, som aquí per ajudar-te en tot allò que necessitis! Vine a visitar-nos i descobreix tot allò que tenim per oferir.