Gasoilagirona

C/de Mata, 146, 17820 Banyoles
972 57 12 12

Al cor de Banyoles, no importa l’hora del dia o de la nit, sempre hi ha un lloc fiable per proveir el teu vehicle: ElPostedeMata . La nostra benzinera 24 hores s’enorgulleix de ser la destinació de combustible d’elecció en aquesta ciutat catalana. Aquí us expliquem per què  El Poste de Mata és l’estació de servei que no podeu deixar de visitar.

1. Accessibilitat Inigualable

Necessites combustible a les 2 de la matinada o durant un viatge d’hora al matí? A El Poste de Mata, sabem que la conveniència és clau. Estem ubicats estratègicament al cor de Banyoles, el que significa que pots accedir fàcilment a la nostra benzinera des de pràcticament qualsevol lloc de la ciutat, en qualsevol moment del dia o de la nit. Tant se val quan sorgeixi la necessitat d’omplir el tanc, estarem llestos per atendre’t.

2. Varietat de Combustibles

A El Poste de Mata, oferim una àmplia varietat de combustibles d’alta qualitat per satisfer les necessitats del teu vehicle. Des de benzina sense plom i dièsel fins a benzina 98, et garantim que trobaràs l’opció adequada per al teu cotxe. Els nostres tancs són mantinguts amb els més alts estàndards per garantir la puresa i la qualitat dels combustibles que oferim.

3. Neteja i Manteniment Impecables

Ens enorgulleix mantenir les nostres instal·lacions en condicions impecables. A  ElPostedeMata, la neteja i el manteniment són prioritats. Les nostres àrees de sortidors i rodalies estan sempre netes i ben il·luminades, brindant-te un ambient segur i agradable per recarregar el vehicle, sense importar l’hora.

4. Atenció al Client de Primera Classe

A El Poste de Mata, creiem que l’atenció al client és fonamental. El nostre personal està compromès a oferir-te un servei amigable, ràpid i eficient. Si tens alguna pregunta o necessites ajuda, sempre estarem disposats a assistir-t’hi. Valorem el teu temps i satisfacció.

5. Seguretat al pagament

La seguretat és una prioritat a El Poste de Mata. Acceptem una varietat de mètodes de pagament segurs i fiables, incloent targetes de crèdit i dèbit. Pots sentir-te tranquil sabent que les teves transaccions són segures i protegides.

A El Poste de Mata, no només et proporcionem combustible de qualitat i servei excepcional, sinó que també t’oferim la comoditat d’accedir als nostres serveis les 24 hores, els 7 dies de la setmana. Ja sigui per a un viatge d’últim minut o per a una parada rutinària en el vostre camí a casa, podeu confiar en nosaltres per atendre’t en qualsevol moment.

Així que, la propera vegada que necessitis omplir el tanc, no dubtis a visitar-nos a  ElPostedeMata, la teva estació de servei de confiança a Banyoles. Et convidem a experimentar la diferència d’una benzinera que es preocupa per tu i el teu vehicle. T’esperem amb els braços oberts!